Blog Detail

Welkom bij Van Vuuren HR Consultancy

05 okt 20
Admin
No Comments

Wat leuk dat je mijn pagina gevonden hebt. Ik zie ernaar uit verder kennis te maken en te onderzoeken wat ik voor jou en je organisatie mag gaan doen.

Mijn HR focusgebieden zijn:

HR Project Management Projecten manage ik heel graag, de rode draad in mijn carrière. Om voor alle partijen tot een gewenst eindresultaat te komen vlieg ik dit aan met een projectmatige aanpak, dit kan pragmatisch zijn met behulp van Agile, Lean of Prince2 methodiek

HR Management Het managen van HR teams. Ik zorg ervoor dat je team aanstuur zodat de door jou bepaalde resultaten behaald worden. Het managen kan variëren van het samenstellen, vormen, coachen van een team tot het implementeren van de HR strategie die bij de organisatie past.

HR Operations Het zogenoemde “Hart” van een HR afdeling, hier gebeurd de o zo belangrijke backoffice administratie. Hier gaat het om het verzorgen van alle HR administratie, volgen van HR processen, doen van HR analyses van data met behulp van een HRIS en op dusdanige wijze dat de organisatie en de medewerkers goed bediend worden en dat er voldaan wordt aan wet -en regelgeving (compliance). Ik analyseer, adviseer, werk mee aan en implementeer processen.

HR Digitalisering Het adviseren, professionaliseren, implementeren en uitbreiden van jouw HRIS.

Vitaliteitsmanagement Hier gaat het om het managen van een vitale organisatie en medewerkers om de bedrijfsdoelstellingen te kunnen behalen. Het gaat hier zeker om de uitvoering van de ArboWet (bijv. RI&E) en vooral om het sociale, mentale en fysieke welzijn van de organisatie en haar medewerkers met een focus op employabiliteit, arbeidsvoorwaarden en cultuur. Dit alles leidt tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het behalen van organisatiedoelstellingen.

Leave A Comment

Archief

Categorieën

  • Geen categorieën